Newsletter
Inscrieti-va aici pentru a fi la curent cu noutatile din cadrul companiei STENHØJ

Prese hidraulice tip Lux Press H - cu batiu inchis (200-500tf)

Prese hidraulice cu grup electro-hidraulic de mare capacitate de la STENHØJ

Presa hidraulica tip LUX cu grup electro-hidraulic STENHØJ are o forta de presare si viteza ajustabile infinitezimal. Presa hidraulica este foarte utila in aplicatii care necesita o forta de presare mare si ghidare precisa in timpul presarii.

Forte de presare: 200 tf - 300tf - 400tf - 500 tf
 
Grupul hidraulic si cilindru de presare
Grupul hidraulic este in 2 trepte, fiind format dintr-o pompa de inalta presiune integrata cu o pompa de joasa presiune, care asigura miscarea rapida de coborare a cilindrului presei pana la suprafata piesei de presat.Pompa de joasa presiune se decupleaza automat la o presiune echivalenta cu 10% din valoarea presiunii maxime.
Cilindrul de presat este gaurit si honuit.Tija pistonului este rectificata si cromata.Capul pistonului este ghidat cu precizie, fiind utilizate garnituri de inalta presiune si ciclu de viata prelungit.
 
Batiul presei Masa presei ajustabila (reglabila pe inaltime)
 
Batiul presei este sudat in totalitate si dispune de o masa de presat prelucrata cu precizie.Cu ajutorul cilindrului principal, masa poate fi ridicata sau coborata hidraulic, putand fi fixata cu bolturile din otel in pozitia dorita.Batiul presei dispune de o deschidere maxima mare si este accesibila din toate partile.
 
Batiul presei presei - Masa de presare fixa
Batiul presei este sudat in totalitate si dispune de o masa de presare fixa, sudata de batiu, prelucrata cu precizie.Presa este accesibila din toate partile.
 
 
Functionare
Supapa de comanda permite ajustarea intr-un numar infinitezimal de trepte a vitezei de presare, proportional cu pozitia manetei. Presiunea poate fi ajustata printr-un numar infinit de trepte de la 0 la maximum cu ajutorul supapei de reglare a presiunii, iar forta de presare se ajusteaza cu supapa de reglaj, fiind inregistrata de un manometru cu gradatii in tone forta (kN).
 
Dotari suplimentare optionale
  • 2 bacuri de fixare in forma de V
  • Masa presei
  • Placa de presat cu 2 coloane de ghidare.
  • Limitatori electrici sus/jos
Fabricat conform celor mai noi reglementari CE si marcata CE. Made in Denmark.